Română      Русский      English

Produse la promoție


Prima pagină  »  Garanţii produse
Garanţii produse

Compania Crinela întotdeauna a pus în faţa tuturor priorităţilor calitatea produselor. Aceasta este garantată de utilizarea materialelor şi a materiilor prime, a tehnologiilor  moderne şi a proceselor de producţie automatizate. Ca o încununare a efortului depus pe parcursul a mai multor ani în acest domeniu, compania a implementat cu success un sistem International de Managament al Calităţii:ISO 9001:2008.

Acest sistem se referă la toate activităţile din toate departamentele care pot avea implicaţii asupra calităţii produselor şi serviciilor oferite. Aceste procese sunt următoarele:

·        Proiectarea şi dezvoltarea produselor

·        Prelucrarea comenzilor

·        Identificarea şi evaluarea furnizorilor

·        Controlul calităţii materialelor la intrarea în procesul de producţie

·        Producţia de mărfuri

·        Controlul calităţii mărfurilor la ieşirea din procesul de producţie

·        Inregistrarea şi controlul documentelor

·        Prelucrarea reclamaţiilor

Prin intermediul acestui Sistem de Management al Calităţii, compania îşi atinge scopul primordial pe care îl are: Identificarea şi satisfacerea cerinţelor clienţilor săi.

Întreaga activitate a companiei‘’Crinela’’este orientată către clienţii săi. Toţi angajaţii sunt conştienţi că succesul companiei depinde de modul în care cerinţele sale sunt determinate şi înţelese pentru satisfacerea clienţilor actuali şi potenţiali. Acest fapt îl confirmă Declaraţia de Politică a Calităţii a Directorului General.

Sistemul de Management al Calităţii a fost elaborat şi implementat în parteneriat cu compania Ecofin Consult-reprezentantul Naţional din partea Republicii Moldova în Organizaţia Europeană pentru calitate. În acest cadru de la compania ‘’Crinela’’ au fost instruiţi doi angajaţi ai companiei ca Auditori interni ai Sistemului de Management al Calităţii în Centrul de instruire continuă pe parcursul vieţii Academia Pro Business ‘’Pro Excelenţă’’.

Sistemul de Management al Calităţii la Crinela a fost certificat de către SRAC, un organism internaţional de certificare a sistemelor de management cu o experienţă vastă în domeniul dat.

 


Prima pagină  »  Garanţii produse
Ultimele noutăţi

22.09.2017
Colectie noua de dormitoare Modesta
27.05.2017
Colectie noua Living Modesta
20.03.2017
Colecție nouă de bucătării Blanch
08.02.2017
Colecție nouă de bucătării Modesta


© 2017 CRINELA - Mobilă la comandă
Toate drepturile rezervate
Developed by Andrei Madan

Ne puteți găsi pe rețelele de socializare.     

  Hartă site

PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 54141   Total ieri: 186   Total azi: 121